BLINQ BEAUTY DRINK

★★BLINQ® Beauty Drink merupakan Minuman 3 dalam 1 yang Pert.ama di Malaysia dengan gabungan Pemakanan Sunah & Ramuan terkini. Berfungsi untuk memp.erbaiki Kesi.hatan D.alaman, Mendapatkan Kulit yang cantik & Bentuk Badan IDEAL

Blinq Beauty Drink mempunyai kebaikkan 3 dalam 1 iaitu :

✔ BLINQ® Beauty Drink dapat membantu dari segi Kecantikkan dalaman terutamanya membantu dalam menstabilkan hormon wanita. Ia juga membantu melancarkan peredaran haid, membantu mengatasi masalah cyst, fibroid, sengugut, membantu kesuburan & memberi tenaga sepanjang hari.

✔ BLINQ® Beauty Drink dapat membantu dalam Kecantikkan Luaran seperti mengembalikan keremajaan kulit wajah anda, ia juga membantu mencerahkan kulit anda secara sekata dan semulajadi. Ia juga membantu dalam memperbaiki kulit dari dalam supaya kulit anda akan kelihatan lebih anjal, gebu dan awet muda.

✔ BLINQ® Beauty Drink juga membantu dalam mendapatkan bentuk badan yang IDEAL, dimana ia membantu menyerap minyak berlebihan daripada pemakanan seharian kita, membantu proses pembakaran lemak, meningkatkan kadar metabolisma badan dan memberi anda rasa kenyang supaya anda mampu mengawal pengambilan kalori anda.

Yang lagi best.. BLINQ® Beauty Drink tidak menggunakan gula, sebaliknya menggunakan Extract Stevia sebagai pemanis. Ia sesuai untuk semua golongan dan sangat bagus bagi mereka yang menitik beratkan kesihatan.

Antara ramuan-ramuan yang terkandung dalam BLINQ® Beauty Drink ialah Habbatus Sauda, Delima, Madu, Kurma, Arabic Gum, Vitamin C, Durian Belanda,Guarana, Garcinia, Serbuk Mutiara, Collagen Ikan Salmon, Glutathione, White Kidney Bean, Extract Stevia & Hyluronic Acid.

Harga Jualan: SM : RM 99 | SS : RM 105 (21 sachet)

Untuk promosi / pertanyaan sila like page rasmi Facebook kami :
http://www.facebook.com/blinqhq

Jom tengok testimoni Blinq Beauty Drink:
https://www.facebook.com/ media/set/ ?set=a.340549002715163.1073 741829.330480653721998&typ e=3

Instagram : blinqhq

Atau hubungi kami terus melalui no berikut :
Call / Whats app / Sms : 019 358 5558 | 019 388 5558

BLINQ BEAUTY DRINK Produk Muslim Bertaraf 5 Bintang yang wajib anda cuba!

 


BLINQ BEAUTY DRINK | BLINQ FOUNDATION | PINKYLICIOUS | JUS AL-KHAN | BLINQ FABULOUZ
| BLINQ BEAUTY BAR | BLINQ SKINCARE | ARMPIT YOOGURT


Admin Log-In Peluang Perniagaan Hubungi Kami Sijil & Pengiktirafan Media Testimoni Pengenalan Syarikat Pengenalan Syarikat Testimoni Sijil & Pengiktirafan Media Hubungi Kami Peluang Perniagaan Admin Log-In
Admin Log-In Peluang Perniagaan Hubungi Kami Sijil & Pengiktirafan Media Testimoni Pengenalan Syarikat