BLINQ FABULOUZ (Arabica Coffee / Choco Strawberry Mint)

✿RAHSIA mencerahkan kulit atau mendapatkan bentuk badan yang ideal hanya secara santai. Tak perlu stress, tak perlu berdiet ketat-ketat. Sangat sesuai bagi mereka yang sibuk dan tiada masa.✿

Utk Membantu Mencerahkan Kulit:
★Acerola Cherry Extract - Mengandungi khasiat Vit C 60kali ganda dr oren yg sgt bagus untuk kulit.

★Gabungan serbuk mutiara, glutathione & astaxantin yang membantu dalam proses menggebukan, menganjalkan & mencerahkan kulit secara sekata. Ia juga mampu menghilangkan garis-garis halus diwajah anda dan sangat bagus untuk awet muda.

Utk Membantu Mendapatkan Bentuk Badan yg Ideal:
★Chito Glucan yang mampu menyerap minyak berlebihan daripada makanan seharian kita seterusnya mengelakkannya daripada masuk kedalam salur darah kita dan mengurangkan pembentukkan kolestrol jahat.

★Gabungan Guarana, Garcinia & Arabic Gum dapat membantu dalam meningkatkan kadar metabolism badan, membantu proses pembakaran lemak dan memberi kita rasa kenyang. Ini supaya kita dapat mengawal pengambilan kalori harian kita.

★★Antara kelebihan yang lain ialah BLINQ FABULOUZ tidak mengandungi gula, sebaliknya ia menggunakan Extract Stevia sebagai pemanis. Ini membuatkan ia sangat sesuai untuk semua dan rendah kalori serta sangat bagus bagi mereka yang mementingkan kesihatan.

★★Untuk kopi kami tidak menambah kafein sintetik sebaliknya kami hanya menggunakan kafein semulajadi yang terkandung dalam biji kopi Arabica tersebut. Jadi Insha Allah tiada lagi rasa pening atau mual apabila anda minum kopi.

Dengan harga yang sangat berbaloi kalau dibandingkan dengan khasiat dan kelebihan yang diberikan. Makin sihat, makin gebu & makin ideal.

HARGA JUALAN

BLINQ FABULOUZ WM : RM 49 | EM : RM 55
* 20 sachet.

Untuk promosi / pertanyaan sila like page rasmi Facebook kami :
http://www.facebook.com/blinqhq

Lihat Testimoni Blinq Fabulouz :
https://www.facebook.com/ media/set/ ?set=a.452680401502022.1073 741841.330480653721998&typ e=3

Instagram : blinqhq

Atau hubungi kami terus melalui no berikut :
Call / Whats app / Sms : 019 358 5558 | 019 388 5558

BLINQ FABULOUZ Produk Muslim Bertaraf 5 Bintang yang wajib anda cuba!

     

 


BLINQ BEAUTY DRINK | BLINQ FOUNDATION | PINKYLICIOUS | JUS AL-KHAN | BLINQ FABULOUZ
| BLINQ BEAUTY BAR | BLINQ SKINCARE | ARMPIT YOOGURT


Admin Log-In Peluang Perniagaan Hubungi Kami Sijil & Pengiktirafan Media Testimoni Pengenalan Syarikat Pengenalan Syarikat Testimoni Sijil & Pengiktirafan Media Hubungi Kami Peluang Perniagaan Admin Log-In
Admin Log-In Peluang Perniagaan Hubungi Kami Sijil & Pengiktirafan Media Testimoni Pengenalan Syarikat